Отслабване

Инфраред сауната е най-ефективният начин да изгорите калории без спорт! Когато тялото ни в кабината привидно отпочива, се оказва, че всъщност то работи, и при това много усилено. Кръвообращението ни се активизира и за да се охладим, ние се потим. Поради което интензивно губим влага и изгаряме калории. Дълбокото проникване от 2-10 см на топлината в тялото спомага за бързото премахване на целулита. Калориите, които се изгарят за половин час престой в инфрачервената сауна са близки до тези изгорени при бягане за същото време. Ефективността на

 инфраред сауната е удивителна: за 1 гр. пот се изгарят 0.586 kcal. !

Използвайки инфра-сауната, човек може да отдели пот до 1000 гр., което е равносилно на бягане 10-15 км.! Докато загубата на вода може да бъде възвърната, чрез усилен прием преди, по време и след процедурата, то загубените калории не се възстановяват. Тя е ефективен начин за отслабване за тези, които не разполагат с време или не искат да спортуват, защото дава възможност за изгаряне на огромно количество калории без усилие.

За облекчаване на болки в мускулите и лечение при простудни заболявания, хреми, бронхити, ревматизъм, ишиас и невралгии.

Доказано е, че инфрачервената светлина ефикасно облекчава болки в мускули и стегнати стави. Комфортната топлина от инфрачервените лъчи прониква дълбоко през кожата, засилва кръвообращението и отпуска мускулите.

Всъщност приложението на инфрачервеното облъчване е всестранно. Използва се при остри и хронични вътрешни и външни заболявания. Инфрачервените лъчи проникват дълбоко в тъканта и загрявайки я отвътре, разширяват съдовете, което повишава циркулацията на кръвта. Същевременно засиленото кръвообращение спомага организмът да се освободи от натрупани токсини и бързо да изпраща обогатена на кислород кръв към напрегнатите области, което ефикасно облекчава болката. Колкото по-голямо количество кръв преминава през съдовете, толкова по-големи са защитните свойства на организма.

Инфрачервените лъчи се използват също и при ревматизъм, ишиас, невралгии, мускулни болки, при простудни заболявания, хреми и бронхити. В козметиката инфрачервените лъчи нагряват епидермиса, откриват порите, подобряват кръвообращението, позволяват на хранителните вещества да проникнат по-дълбоко в кожата.

ИНФРАРЕД САУНА HUSKY
1 човек20 лв.
2-ма души32 лв.