Отзиви

Станислава Пичурова
 Прекрасно място с невероятна обстановка, релаксираща музика и чудесни служители. Днес посетих мястото отново и бях очарована от фризьорката, която не само се погрижи за косата ми, но и ми даде добри съвети за грижа за нея. Благодаря за отношението и грижата! 
Вирджиния Асенова
 Прекрасни сте! Продължавайте все така да създавате усещане за красота, топлина и релакс. 
Таня Нонова
 Вълшебници! Вие сте незаменима щипка щастие в лудите ни дни и това е повече от отговорност! Пожелавам Ви да сте не само успешни, но и удовлетворени! 
Цветомира Баровска
 Стабилен екип, вдъхващ доверие и спокойствие, постоянна клиентела-чакаме с нетърпение часа си за посещение при вас,придружен от приятелски брътвежи, и усещането, че всеки е важен и добре дошъл при вас! Не знам какво повече си пожелавате, но на вас двамата желая много още енергия, хъс и позитивизъм, удовлетвореност от това, което правите с огромна доза любов! А на нас-да ви има още много и да ни радвате с много нови приятни изненади и малки вълшебства! Обичам ви много, желая ви здраве и много щастие! <3  
Станислава Динева
 Вашето уютно местенце е синоним на безукорно обслужване, на наслада, на храна за душата и самочувствието. За мен е празник да идвам при вас всеки един път!